Indbygningsreol

​Få en speciallavet indbygningsreol til dit hjem

​Hos Egedam Snedkeri har vi mange års erfaring med at lave møbelløsninger som for eksempel indbygningsreoler.

En indbygningsreol er en reolløsning, der er skræddersyet til lige præcis dit hjem. Reolen former sig efter huset, og hvordan det ser ud. Med en indbygningsreol fra os får du et unikt møbel, som passer ideelt til dit hjem.

I de sidste mange år har møbelsnedkeriet blandt andet produceret:​

  • Indbygningsreoler
  • Garderobeskabe
  • Indbygningsskabe
  • Køkkener
  • Vægpaneler
  • Radiatorskjulere
  • Rumdelere
  • Plakatsøjler
  • Og meget mere

Udnyt de skæve og kantede former i dit hus til en indbygningsreol

Hos Egedam Snedkeri vælger du selv materialerne til din indbygningsreol. Det gør, at du får en indbygningsreol der bliver en del af huset i meget højere grad end en løst stående reol gør.

Når du selv vælger materialer, kan du vælge lige præcis de materialer, der passer til gulv, loft, vægge og de øvrige møbler, der er i det rum, hvor reolen skal stå.

Det bliver derfor en indbygningsreol der kommer derfor til at virke, som om den blev bygget sammen med huset.

​Det er ikke dig, der skal gøre plads til reolen, vi får reolen til at give dig mere opbevaringsplads – lige meget hvor du vil have den stående henne.​

Dedikerede og entusiastiske – udfører et godt stykke håndværk

I Egedam Snedkeri går vi til hver opgave med ihærdighed og opfindsomhed. Vi er dedikerede til vores arbejde og til at udføre et gennemført og professionelt stykke håndværk. Vi håber, at vores entusiasme og erfaring smitter af på resultatet. Det mener vi i hvert fald selv.

Når du får lavet en indbygningsreol hos os, vil den altid blive lavet i et materiale, som vi kan skaffe hjem igen senere, hvis du ønsker reolen ændret, eller den trænger til reparation.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde eller er du nysgerrig på hvad en indbygningsreol koster, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig efter bedste evne, og vi er tilbyder udelukkende kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Kontakt vores møbelværksted her

Ring eller skriv for at høre nærmere om hvad en møbelsnedker fra Egedam Snedkeri kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.

Værkstedet er altid åbent for besøg efter aftale, og du kan ringe på 40 25 68 20. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt.